Werkplaats

Autobedrijf Dingen is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia is onze werkplaats geschikt voor alle merken en type auto’s. Of het nu gaat om het controleren van uw remmen, een onderhoudsbeurt of het vervangen van een distributieriem: bij Autobedrijf Dingen wordt er altijd op een professionele en nauwkeurige manier gewerkt.

Werkplaats Autobedrijf Dingen

Blijf mobiel bij Autobedrijf Dingen 
Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Dingen kunt u rekenen op de beste service, zoals onze haal- en brengservice in de regio van Veldhoven en Eindhoven.

Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!