Over ons

Autobedrijf Dingen is een echt familiebedrijf, opgericht in 1962 door Toon Dingen. Al meer dan 50 jaar levert Autobedrijf Dingen persoonlijke en deskundige service. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Bij ons wordt u geholpen zoals u geholpen wílt worden.

In 2005 is het autobedrijf overgenomen door de zoons van Toon, Alwin en Arnoud. Zij zijn opgegroeid in het autobedrijf en hebben het uitgebouwd tot een gastvrij, modern autobedrijf dat klaar is voor de toekomst. Anno 2020 beschikken we over goed opgeleide monteurs, een ruime werkplaats, een moderne showroom, de nieuwste apparatuur en een hightech spuitcabine. Liefhebbers van Italiaanse automerken zijn daarnaast bij ons aan het juiste adres.

Alwin en Arnoud Dingen

De broers Alwin en Arnoud Dingen


Checkstar 
Autobedrijf Dingen is onderdeel van de garageformule Checkstar. Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op de behoefte van de consument, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat Autobedrijf Dingen net als alle Checkstar garages een schat aan ervaring heeft, is uw auto bij ons altijd in goede handen.

Auto Profijt 
Autobedrijf Dingen werkt samen met verschillende instanties. Zo zijn wij aangesloten bij Auto Profijt. Auto Profijt heeft bijna 200 aangesloten garages in Nederland en is het snelst groeiende garageconcept van Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij zo mogen monteren met de beste onderdelen, tegen een scherpe prijs.

Team Autobedrijf Dingen