Brommobielen

Autobedrijf Dingen is officieel dealer van Ligier en Microcar brommobielen. Zij vinden stijl, comfort en ergonomie erg belangrijk. Nog belangrijker is de veiligheid van de berijders. Daarom zijn Microcar en Ligier, net als wij, dagelijks bezig met innovatie op het gebied van veiligheid.

Onderhoud en reparatie
Is uw brommobiel kapot, maar weet u niet waar u terecht kunt? Bij Autobedrijf Dingen kunt u voor al uw brommobiel reparaties bij ons terecht.

Uw brommobiel heeft daarnaast elke 5000 kilometer een onderhoudsbeurt nodig. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Brommobiel

Wat is een brommobiel?
Een brommobiel is een kleine auto waarin u zonder autorijbewijs mag rijden. Wel dient u minimaal 16 jaar oud te zijn en een theorie- en praktijkexamen voor de bromfiets te hebben behaald (AM rijbewijs). Volgens de wet is een brommobiel namelijk een bromfiets. De maximumsnelheid is beperkt tot 45 km/u en de eigenaar hoeft geen motorvoertuigenbelasting te betalen.

Wilt u meer weten over brommobielen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan de Sint Janstraat 11 in Veldhoven.